For annoncører

Har du et produkt, som du gerne vil have, vi anmelder? Så er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@kitzhen.dk. Hvis dit produkt bliver godkendt, udarbejder vi en specifik anmeldelse af det, som enten kommer til at indgå i en købsguide eller som en selvstændig anmeldelse. Læs mere her.

Skal vi anmelde dit produkt?

Vi ønsker at udgive relevant og gennemarbejdet indhold, så vores læsere får adgang til nyttige informationer, der hjælper dem til at træffe velinformerede købsbeslutninger. Derfor er vi altid åbne for at anmelde nye produkter, der passer til vores målgruppe og de emner, som vi beskæftiger os med.

Dette er dækker blandt andet følgende produktkategorier:

  • Gryder og pander
  • Køkkenmaskiner
  • Bageudstyr
  • Serveringsudstyr
  • Knive og bestik
  • Elektroniske apparater

Hvis du har et produkt i en af ovenstående kategorier, eller som du mener er relevant ift. de emner, vi dækker, som du gerne vil have anmeldt, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@kitzhen.dk. Vores redaktion evaluerer efterfølgende, om dit produkt passer ind i vores indhold.

Hvis dit produkt bliver godkendt til anmeldelse, vil vi udarbejde en specifik og detaljeret anmeldelse af det specifikke produkt. Anmeldelsen vil enten blive inkluderet som en del af en købsguide, hvor vi sammenligner flere produkter inden for samme kategori, eller som en selvstændig anmeldelse, hvor dit produkt er i fokus.

Sådan får du anmeldt dit produkt:

  1. Du sender os en mailkontakt@kitzhen.dk, hvor du beskriver, hvem du er, og hvilket produkt du gerne vil have, at vi tester. Vi kan ikke garantere, at vi kommer til at teste dit produkt, da det afhænger af, om det matcher vores ekspertise.
  2. Vi sender et svar tilbage, og hvis du bliver godkendt, aftaler vi, hvornår og hvordan du sender dit produkt til os. Vær opmærksom på, at vi udelukkende tester produkter, som ikke skal leveres tilbage. Typisk forløber testperioden over et 1-4 uger.
  3. Vi tester dit produkt, og vi noterer resultaterne. Efterfølgende udarbejder vi en anmeldelse, som indeholder vores subjektive mening omkring produktet. Vi kan derfor ikke garantere, at du får en positiv anmeldelse, medmindre vi oprigtigt er begejstrede for produktet.
  4. Vi publicerer en artikel med anmeldelsen. Du får som udgangspunkt ikke mulighed for at læse anmeldelsen på forhånd, da der er tale om en uvildig anmeldelse. Du har dog altid mulighed for at kontakte os, hvis du ikke er enig i resultatet, eller hvis anmeldelsen er faktuelt forkert.

Vi forstår, at det er vigtigt for dig som annoncør at få eksponering og opmærksomhed omkring dit produkt. Vores mål er at levere en objektiv vurdering, der er nyttig for vores læsere. Det betyder, at vi ikke kan garantere en positiv anmeldelse, medmindre vores eksperter oprigtigt er begejstrede for dit produkt.

Når anmeldelsen er færdig, publicerer vi en artikel, som indeholder vores objektive vurdering af dit produkt. Det er vigtigt at bemærke, at anmeldelsen vil blive markeret som en annonce, da den vil indeholde annoncelinks til de forhandlere, der fører produktet.

Vi værdsætter åbenhed og dialog, så hvis du har spørgsmål eller særlige behov, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne samarbejde og finde en løsning, der passer bedst til dine krav og vores mål med at levere pålidelige og nyttige anmeldelser til vores læsere.

Download vores topvalg-badge

Hvis du har et produkt, som vi har udnævnt som det bedste inden for en specifik kategori, så er du mere end velkommen til at skilte med det. Vi har i den forbindelse udarbejdet et badge, som I kan bruge. Vi kan lave det i flere formater, hvis der er behov for designmæssige ændringer. Du kan altid kontakte os eller sende en mail til kontakt@kitzhen.dk, hvis du ønsker mere info.

Se vores badge her: