Sensation: Fynsk restaurant får tildelt Michelin-stjerne for første gang

Mandag aften blev en historisk begivenhed, da Christoffer Schärfe fra restauranten Aro i Odense modtog den eftertragtede Michelin-stjerne på scenen i Turku, Finland. Det er første gang, en restaurant fra Fyn modtager denne kulinariske anerkendelse.

I årevis har danske madanmeldere spekuleret i, om Fyn ville blive anerkendt af Michelin-guiden under den årlige afsløring af stjernerestauranter. Tidligere er anmelderne og de håbefulde restauranter dog blevet skuffede. Mens flere restauranter på Fyn har fået omtale i den berømte Michelin-guide, har ingen hidtil opnået en stjerne. Det ændrede sig den 12. juni 2023.

Ved arrangementet i Turku blev Aro Restaurant i Odense nævnt sammen med Tri i Agger, Domæne i Gødstrup, Villa Vest i Lønstrup og Grand Royal i Vejle som de nyudnævnte et-stjernede restauranter i Danmark.

Køkkenchefen og medejer af Aro, Christoffer Schärfe, udtrykte stor glæde og stolthed ved at modtage stjernen på scenen. Begivenheden var en del af et imponerende show, hvor i alt 14 restauranter blev tildelt Michelin-stjerner.

Aro Restaurant, der ligger på Østerbro i Odense, ejes af Christoffer Schärfe, Michael Madsen og Steffen Falkesgaard Hansen. Selvom Schärfe og Madsen var til stede ved prisuddelingen, kunne Falkesgaard Hansen ikke deltage på grund af en fodboldskade.

Fejringen af denne bemærkelsesværdige bedrift vil involvere hele Aro-teamet. Desuden er restaurantens bookingkalender allerede fyldt op, hvilket tyder på en betydelig interesse og travlhed i den kommende tid.

Denne artikel blev sidst opdateret d. 27. juni 2023 af Frederik B.

Total
0
Shares
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *